2012 m. lapkričio 8 d., ketvirtadienis

Grikių košė su džiovintais pomidorais ir baziliku

Vakarienei valgiau gardžiąją grikių košę, kiek neįprastai, su saulėje džiovintais pomidorais, kumpeliu ir bazilikais.  Vakar gurgiančiais pilvais abi su drauge svajojom, ką valgysim grįžusios namo, ir pradėjom šnekėti apie košes, kaip mes jas mėgstam! Grikiai! Vienareikšmiškai jie karaliauja rytais, kartais ir vakarais (kaip šį kartą), kai norisi kažko lengvo, paprasto ir sveiko ;)



Taigi, taigi, grikius išviriau kaip paprastai. Susismulkinau  svogūniuką, kumpelį (drąsiai tinka ir šoninė) nedideliais kvadratukais ir juos šiek tiek apkepinau, į keptuvę sudėjau pjaustytus saulėje džiovintus pomidorus, subėriau išvirtus grikius ir viską gerai išmaišiusi dar kelias minutes pakepinau. Žinoma, nepamiršau druskytės, pipiriukų. Pačioje pabaigoje dar viską pagardinau parmezanu ir baziliko lapeliais, kurių tikrai nepagailėjau. Skanu! Jaukaus mažojo savaitgalio ;) 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą