2012 m. lapkričio 6 d., antradienis

Karbonado suktinukai su pievagrybiais ir kumpeliu



Nežinau, kaip pas Jus, bet mūsų šeimoje, tai karbonadas yra labai mėgstamas visų vyrų ;) Bet kiek gi galima daryti tą patį karbonado variantą? Atsibosta... Ypač mums, šeimos damoms ;))) Tai siūlau puikią išeitį šiek tiek paįvairinti tradicinį karbonado variantą ir išbandyti puikius suktinukus. Jiems reikės: 

·         Kiaulienos nugarinės;
·         Kiaulienos prieskonių;
·         Kiaušinio;
·         Džiūvėsėlių;
·         Fermentinio sūrio;
·         Grietinės;
·         Pievagrybių;
·         Kumpio;
·         Aliejaus. 

Kiaulienos nugarinę supjaustyti riekelėmis ir išmušti plonai, apibarstyti prieskoniais ir palikti pasimarinuoti. Sutarkuotą sūrį, pakepintą kumpį (smulkiai supjaustytą), apvirtus pievagrybius (supjaustytus riekelėmis) sumaišyti su grietine. Paruoštą įdarą dėti ant išmuštos mėsos, susukti, pamirkyti kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Skanaus :) 

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą