Šiandien ravėjau daržus pas
mamuką ir nusprendžiau prisirauti įvairių žalumynų, kuriuos radau! Su tokiu
įdaru šviežios bulvės yra nepaprastai skanios ;)
Rekomenduoju! P.S. Aš tikrai atostogauju, tiek su darbais, tiek su
kulinariniais bandymais ;))
Bulvės;
Petražolės;
Krapai;
Svogūnų laiškai;
Druska;
Fermentinis sūris.
Bulves
gerai nuplauti, apvynioti folija ir kepti karštoje orkaitėje, kol suminkštės. Tada
nuimti foliją ir dar apie 15 – 20 minučių pakepti orkaitėje, kol apskrus. Perpjauti
jas perpus, išskobti vidų. Išskobtą bulvių masę gerai sutrinti, sumaišyti su
smulkiai pjaustytomis petražolėmis, krapais, svogūnų laiškais, smulkiai
tarkuotu fermentiniu sūriu, pagardinti
druska, sviestu. Masę sudėti į bulves ir
kepti dar orkaitėje apie 20 – 30
minučių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą