2012 m. birželio 19 d., antradienis

Bulvės, įdarytos šviežiais žalumynais


·    
Šiandien ravėjau daržus pas mamuką ir nusprendžiau prisirauti įvairių žalumynų, kuriuos radau! Su tokiu įdaru šviežios bulvės yra nepaprastai skanios ;) Rekomenduoju! P.S. Aš tikrai atostogauju, tiek su darbais, tiek su kulinariniais bandymais ;)) 


  •  Bulvės;
  • Petražolės;
  • Krapai;
  • Svogūnų laiškai;
  • Druska;
  • Fermentinis sūris.


Bulves gerai nuplauti, apvynioti folija ir kepti karštoje orkaitėje, kol suminkštės. Tada nuimti foliją ir dar apie 15 – 20 minučių pakepti orkaitėje, kol apskrus. Perpjauti jas perpus, išskobti vidų. Išskobtą bulvių masę gerai sutrinti, sumaišyti su smulkiai pjaustytomis petražolėmis, krapais, svogūnų laiškais, smulkiai tarkuotu fermentiniu sūriu,  pagardinti druska, sviestu.  Masę sudėti į bulves ir kepti dar orkaitėje  apie 20 – 30 minučių. 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą