2012 m. liepos 26 d., ketvirtadienis

Pikantiški krekeriai

Man krekeriai yra tokie maži fainuoliai sausainiukai, kurie, panaudojus vis kitokį įdarą, tampa puikiais užkandžiais įvairiu metų laiku ir įvairiose situacijose ;) O svarbiausia, kaip greitai viskas pasidaro! Kelios minutės ir jau gali vaišinti svečius ;)) Šį kartą paruošiau pačią papraščiausią pikantišką mišrainę (sutarkavau fermentinį sūrį, įdėjau smulkiai pjaustytą kiaušinį, įspaudžiau česnako ir viską sumaišiau su majonezu). Man šis variantas patiko, nes dažniausiai tokią mišrainę valgome su kepta duona, o čia kur kas įdomesnis ir gražiau atrodantis užkandis ;) Taigi, ją sudėjau į švirkštą bei gražiai "paraičiau" ant krekeriukų. Ir pikantiška mišrainė nušvito kitomis spalvomis ;)) 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą