Man krekeriai yra tokie maži fainuoliai sausainiukai, kurie, panaudojus
vis kitokį įdarą, tampa puikiais užkandžiais įvairiu metų laiku ir
įvairiose situacijose ;) O svarbiausia, kaip greitai viskas pasidaro!
Kelios minutės ir jau gali vaišinti
svečius ;)) Šį kartą paruošiau pačią papraščiausią pikantišką mišrainę
(sutarkavau fermentinį sūrį, įdėjau smulkiai pjaustytą kiaušinį,
įspaudžiau česnako ir viską sumaišiau su majonezu). Man šis variantas
patiko, nes dažniausiai tokią mišrainę valgome su kepta duona, o čia kur
kas įdomesnis ir gražiau atrodantis užkandis ;) Taigi, ją sudėjau į
švirkštą bei gražiai "paraičiau" ant krekeriukų. Ir pikantiška mišrainė
nušvito kitomis spalvomis ;))
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą