Aš labai mėgstu viską, kas yra iš bulvių, todėl bulviniai blynai nėra išimtis :) Išbandžiau su morkomis, ir ką Jūs manote? Patiko, ir net labai! :)
• Morkos;
• Bulvės;
• Druska, pipirai;
• Kiaušinis;
• Avižiniai dribsniai;
• Citrinos žievelė;
• Aliejus.
Morkas, bulves smulkiai sutarkuoti. Įmušti kiaušinį, pagardinti
druska, pipirais. Sudėti avižinius dribsnius (jų daug nereikia) bei
įtarkuoti citrinos žievelės pagal skonį. Iš gautos masės kepti
blynelius.
Skanu patiekti su agurkų padažu. Padažui reikės: 300 g.
grūdėtos varškė,; kelių šaukštelių majonezo, 1 agurko; žiupsnelio
druskos, 2 šaukštų citrinų sulčių, šviežių krapų bei maltų raudonų
pipirų. Smulkiai sutarkuotą agurką sumaišyti su sutrinta grūdėta varške,
pagardinti druska, citrinų sultimis, krapais bei pipirais. Viską
išmaišyti ir palikti šaltai. Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą