2012 m. rugpjūčio 16 d., ketvirtadienis

Kepta duona su sūriu

Ketvirtadienio vakaras – man kaip mažasis savaitgalis,kai nuotaika nepastebimai gerėja, nes artėja PENKTADIENIS! ;) Tokį vakarą, kai nereikia niekur skubėti ir žinai, kad darbo savaitė artėja į pabaigą, labai tinka kepta duona su sūriu ir ... žinoma, nedidelis kiekis alaus ;) Bei būtina geras filmas! Kol laukiam įsirašant filmo, negalėjau nepasidalinti šia vakariene ;))
Keptą duoną su sūriu darau labai paprastai, bet man tai, skaniausias variantas. Pirmiausia iškepu duona (naudoju šviesesnę), supjaustau ją juostelėmis ir paruošiu padažą: sutarkuoju fermentinį sūrį, česnako kelias skilteles ir sumaišau su majonezu (kartais dar dedu tą baltą Heinz padažą, jei turiu po ranka). Viską dedu į puodą ir truputį pakaitinu, kol visa masė išsilydo ir tampa tampri. Dedu duona ir maišydama viską makaluoju, kol lygiai pasiskirsto. Labai paprasta ir greita! ;) Jaukaus likusio vakaro ir Jums, mielieji!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą