2012 m. rugpjūčio 17 d., penktadienis

Kiaulienos kepsneliai su mocarela

Karbonadas paprastai, karbonadas džiūvėsėliuose, karbonadas su sūriu, karbonadas su pievagrybiais...man tai jau tikrai labai pabodę variantai, nes maniškis juos taaaaip mėgsta, kad tenka gana dažnai gaminti ir gaminti, bet kažkaip jau darosi net nebeskanu, reikia laiko, kad vėl užsinorėčiau ;)! O turint namuose mėsos „mylėtoją“, nori nenori reikia ją gaminti, bet nepasidaviau ir paruošiau visai neblogus kepsnelius su mocarela!  Paįvairinimui labai gerai, nes kiek gi galima tuos karbonadus valgyti , o ir su Jumis jais dalintis kažkaip visai nebūtų smagu  ;)) Šiuos kepsnelius tikrai dar gaminsiu, nes patiko ir skonis, ir paruošimo laikas.





•    Kiaulienos nugarinė;
•    Pievagrybiai;
•    Mocarela sūris;
•    Nedidelis svogūnas;
•    Keli pomidorai (namuose turėjau ir geltonų, ir raudonų, pamaišiau juos;));
•    Prieskoniai kiaulienai;
•    Grūdėtosios garstyčios (nebūtina).

Kiaulienos nugarinę išmušiau, supjausčiau nedideliais gabaliukais, paprieskoniavau ir apkepiau iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje. Pievagrybius bei svogūną smulkiai supjausčiau ir taip pat apkepinau, kol suminkštėjo. Jau iškepusius kepsniukus aptepiau grūdėtomis garstyčiomis, bet labai labai nedaug ;) Ant viršaus dėjau apkeptus pievagrybius, po griežinėlį pomidoro ir mocarelos sūrio. Paruoštus kepsniukus pašoviau į 180 laipsnių orkaitę ir pakepiau apie 10 – 15 minučių. Garnyrui pasirinkau tradiciškai bulvių košę ir pačias skaniausias agurkų ir pomidorų salotos su grūdėtomis garstyčiomis ir alyvuogių aliejumi! ;)  Paprasta, tiesa? Skanaus! :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą