2012 m. rugsėjo 22 d., šeštadienis

Sluoksniuotos tešlos užkandėlės su pomidorais

Kaip planuojate praleisti dar vieną rudens šeštadienį? Jei vakare pas Jus susirinks draugai ar patys keliausite pas juos, siūlau sunaudoti dar likusius paskutinius pomidorus skanioms  užkandėlėms. Garantuoju, abejingų neliks, nes visada jie pirmi greitai ir nepastebėtai dingsta nuo stalo ;)) O kai pagalvoji, kad juos darydama sugaišti visai nedaug laiko, tai dar labiau širdį paglosto ;))

•    Sluoksniuota tešla;
•    Pomidorai;
•    Majonezas;
•    Fermentinis sūris (nėra būtina);
•    Kelios skiltelės česnako;
•    Bazilikas (gali būti ir picų prieskonių mišinys).

Sutarkuotą fermentinį sūrį sumaišykite su majonezu, įspauskite kelias skilteles česnako. Jei neturite fermentinio sūrio ar tiesiog jo nemėgstate, tai skonis tikrai nebus prastesnis, jei naudosite tik majonezą ir česnaką ;) Pomidorus supjaustykite griežinėliais.  Sluoksniuotos tešlos lakštus ištepkite paruošta mase, dėkite po pomidoro griežinėlį ir apibarstykite prieskoniais. Užkandžiukus supjaustykite ir šaukit į 180 – 200 laipsnių orkaitę. Vis pažiūrėkite, kad tešla jau būtų iškilusi ir lengvai apskurdusi, nes negaliu pasakyti tikslaus kepimo laiko, bet maždaug apie 15 minučių.  Skanaus ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą