2012 m. rugsėjo 12 d., trečiadienis

Spagečiai su šoninės ir pievagrybių padažu

Nežinau, kaip Jums, bet man tikrai pasisekė permirkti iki paskutinio siūlo, net nesupratau, kaip ką tik buvusią saulę pakeitė griaustiniai, smarkus lietus ir dar velniai žino kas. Mhm, sugebėjau atsirasti nereikiamoje vietoje, kartais sekasi... Nors gal pastaruoju metu vis dažniau ne ten pataikiau, kur reikia ;)) Bet žinot, kas patiko labiausiai? Kad aš visai nesusinervavau, nekeikiau prasto oro, o kaip maža mergaitė bėgau per tą lietų ir norėjau šokti, iškėlusi rankas plačiai šypsotis visam pasauliui ir rėkti „lyyyyyja“! Kaip seniai buvau patyrusi tokį gerą (gal ir keistą) jausmų proveržį! Kažkoks keistas širdyje pavasaris  ;) Ir net nesinorėjo šiandien kažko įmantraus gaminti, pridariau pilną puodą spagečių su šoninės ir pievagrybių padažu, bet.... labai jau skanutis variantas, kuriam reikės:

•    Pievagrybių;
•    Grietinėlės;
•    Spagečių;
•    Šaltai rūkytos šoninės;
•    Fermentinio sūrio;
•    Raudonėlio (puikiai tinka ir picos prieskoniai).



Supjaustytus pievagrybius kelias minutes apviriau keptuvėje. Kai pievagrybiai suminkštėjo, nupyliau vandenį ir į keptuvę sudėjau pjaustytą kubeliais šoninę. Apkepiau šoninę su pievagrybiais ir supyliau grietinėlę, įbėriau tarkuotą sūri. Maišant pakaitinau, kol sūris išsilydys. Viską apibarsčiau prieskoniais ir gautą padažą užliejau ant išvirtų spagečių. ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą