Kartais artėjant vakarienės metui norisi tik lengvai
pagaminamų sumuštinukų ir nieko daugiau. Šis vakaras ne išimtis J
Šaldytuvas kaip tyčia labai nenudžiugino ir jokių lobių jame neatradau, teko
suktis su tuo, kas ten bebuvo likę. Kažkaip į parduotuvę eiti irgi nebesinorėjo,
tie keli žingsniai atrodo taip...bet išsisukau, situacija kontroliuojama! ;)
Skelbiu naujieną savo virtuvėje: sumuštinukai su pievagrybiais! Jiems nereikia „mandrų“
produktų, viskas paprastai ir aiškiai:
- · Pievagrybiai;
- · Fermentinis sūris;
- · Pomidorai;
- · Česnako skiltelė;
- · Keli šaukštai majonezo ir pomidorų padažo (pagal skonį);
- · Bazilikas arba picų prieskoniai.
Pievagrybius supjaustyti plonais griežinėliais, pomidorus
mažyčiais kubeliais. Viską sumaišyti su stambiai tarkuotu fermentiniu sūriu, majonezu
ir pomidorų padažu. Paskaninti baziliku arba picų prieskoniais. Gautą masę
tepti ant prancūziško batono (ar ciabattos) ir kepti orkaitėje, kol apskrus.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą